середу, 22 квітня 2020 р.

Увага!!! До відома батьків та учнів.




Про проведення природничого
інтерактивного конкурсу «Колосок» 

Повідомляємо, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 215 наказу, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 року № 1/9-154 та з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції (COVID-19), конкурс «КОЛОСОК весняний-2020», який мав відбутися 16 квітня 2020 року в очному (традиційному) варіанті, відбудеться після закінчення карантину. Про дату (строки) проведення конкурсу буде повідомлено додатково.
Додатково повідомляємо, що оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» пропонує безкоштовну участь в оn-linе режимі в конкурсі для всіх бажаючих учнів (школярам початкової школи технічно можуть допомагати батьки) 25 квітня 2020 року о 13.00-15.00. год.
Для участі у конкурсі «Колосок для всіх» учням (учням початкової школи – з допомогою батьків) необхідно завантажити мобільний додаток «Колосок конкурс. Готуйся – конкурс Колосок онлайн» на телефон або планшет з ОС Android з Play Market за пошуковими словами: «колосок», «конкурс колосок», «колосок конкурс». Через цей додаток діти отримають доступ до завдань конкурсу, дізнаються про свій результат, прочитають повні відповіді на усі запитання.
Окрім того, всі учасники конкурсу в  оn-linе режимі отримають електронні сертифікати і призи  електронні передплати газети «КОЛОСОЧОК» або журналу «КОЛОСОК».

Немає коментарів:

Дописати коментар